۲۷ شهريور ۱۳۹۶ ۱۲:۰۳
setadesteghbal (4)

دومین جلسه ستاد استقبال از دانشجویان نو ورودی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور مدیران دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.

به گزارش عطنا، دومین جلسه ستاد استقبال، روز دوشنبه 27 شهریور برگزار شد و اقدامات لازم در روزهای ثبت نام حضوری، طرح پایش سلامت و آیین استقبال از نوورودی‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

این ستاد به دستور دکتر سلیمی بجستانی، معاون دانشجویی و سرپرست فرهنگی-اجتماعی این دانشگاه تشکیل شده است و با برگزاری جلسات متعدد با حضور مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه قصد دارد تا فرآیند پذیرش و ارائه خدمات دانشجویی و فرهنگی به دانشجویان نو ورودی دانشگاه علامه را تسهیل کند.

گفتنی است ثبت‌نام حضوری دانشجویان نو ورودی کارشناسی دانشگاه علامه، یکم و دوم مهرماه در دانشکده‌های مختلف این دانشگاه صورت می‌پذیرد و براساس تصمیمات ستاد استقبال، مقرر شد در این روزها میز دانشجویی، فرهنگی و مشاوره در محل ثبت نام قرار گیرد و وظایف آنان نیز ابلاغ شد.